Klantenservice

 

 

Retour/ Bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

We doen zorgvuldig ons best om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. We hanteren een levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Mochten we om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen we je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. We hanteren verschillende verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • Verzendkosten pakket 0-10kg - € 7.50
  • Verzendkosten brief 50-100 gram - € 2,73
  • Verzendkosten Groot Pakket - € 14,50
  • Verzendkosten Medium Pakket - € 10,95
  • Verzendkosten Startrooster - € 140,00

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van POST NL.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@gremmerdesign.nl.

Betaalmethodes

Je kunt je bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan: